Trauner moet vrezen voor EK: verdediger ontbreekt tijdens oefenduel

Trauner moet vrezen voor EK: verdediger ontbreekt tijdens oefenduel

Gernot Trauner moet vrezen voor zijn plek bij Oostenrijk. De verdediger van Feyenoord is nog altijd geen onderdeel van de nationale selectie en moest ook toekijken in de gewonnen oefenwedstrijd tegen Servië.

Oostenrijk moet uiterlijk vrijdag de definitieve selectie inleveren. Het is de vraag of bondscoach Ralf Rangnick de afwezige Trauner gaat selecteren. De rechtspoot trainde vanwege fysieke redenen nog niet mee. Het is op dit moment ook niet duidelijk wanneer 32-jarige Trauner weer kan aansluiten.

Het oefenduel van Oostenrijk werd met 2-1 gewonnen in Wenen. Rangnick is tevreden met zijn ploeg: "Het eerste half uur was fantastisch, veel beter kun je als ploeg niet beginnen. Daarna begon de uitputtingsslag. Als we dit op het EK ook voor elkaar krijgen, komen we aardig in de buurt van wat ik op het EK wil zien."

Oostenrijk, dat zaterdag ook nog tegen Zwitserland oefent, is op het EK de derde en laatste tegenstander van het Nederlands Elftal in de groepsfase. Het groepsduel staat 25 juni om 18.00 uur op het programma. Polen (16 juni) en Frankrijk (21 juni) zijn de andere poulegenoten op het EK, dat op 14 juni begint.

Lees meer over
Gernot Trauner
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties