'Tottenham Hotspur zoekt toenadering tot Slot'

'Tottenham Hotspur zoekt toenadering tot Slot'

Arne Slot is al langere tijd kandidaat om trainer te worden bij Tottenham Hotspur. FA geregistreerde intermediair, Paul O Keefe, meldt dat de club uit Londen nieuwe toenadering heeft gezocht met de trainer van Feyenoord en een gesprek heeft ingepland.

Eerder deze week maakte Dennis te Kloese bekend dat Feyenoord binnenkort met een nieuwe aanbieding zal komen richting de huidige trainer van Feyenoord. De algemeen directeur liet weten dat hij verwacht een mooi verhaal te hebben om Slot langer te binnen bij de club. Volgens Engelse media gaat deze nieuwe aanbieding van de Rotterdammers om een salaris van 3,5 miljoen euro per jaar.

Fabrizio Romano wist al te melden dat de grootste concurrent van Slot op de functie bij the Spurs, Julian Nagelsmann, is afgehaakt. Engelse media schrijven dat Slot garanties wil hebben over de mate van controle als het gaat om de betrokkenheid bij voetbalbeslissingen.

Toestemming van Feyenoord
Volgens Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam is de kans dat Slot zelf op gesprek gaat erg klein. Omdat de trainer nog een doorlopend contract heeft, moet hij toestemming krijgen van Feyenoord. Zijn agenten mogen wel onderzoek doen en de situatie bij Tottenham aanhoren.

Lees meer over
Arne Slot
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties