'Tottenham Hotspur hoort miljoenenvraagprijs voor Slot'

'Tottenham Hotspur hoort miljoenenvraagprijs voor Slot'

Nog altijd staat Arne Slot in de belangstelling van Tottenham Hotspur. Bij de club uit Londen is het al een langere tijd onrustig in het bestuur. Voorzitter Daniel Levy moet een nieuwe technisch directeur aanstellen en dit lijkt een cruciaal moment in de zoektocht naar een nieuwe hoofdtrainer. Ook Julian Nagelsmann wacht de beslissing af in zijn keuze.

Ondertussen heeft het huidige bestuur van Tottenham wel te horen gekregen welk bedrag Feyenoord verlangt voor de huidige hoofdtrainer. Volgens The Daily Mail gaat dit om ongeveer zes miljoen pond. Omgerekend is dit ongeveer 6,9 miljoen euro. Volgens het medium wil Slot, net als Nagelsmann, garanties hebben over de mate van controle als het gaat om de betrokkenheid bij voetbalbeslissingen. Hiervoor is de beslissing van een technisch directeur van belang.

Volgens de Engelse krant is Johannes Spors één van de kanshebbers om de functie als technisch directeur te vervullen. Spors heeft een verleden met Nagelsmann als trainer bij Red Bull Leipzig en het lijkt dus een logische keuze als dit gepaard gaat met de komst van de Duitse trainer. Volgens de club uit Londen is er geen nummer één kandidaat, maar is het wel duidelijk dat de voormalig trainer van FC Bayern München een belangrijke kanshebber is.

Lees meer over
Arne Slot
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties