'Feyenoord zet alles op alles: miljoenencontract in de maak voor Slot'

'Feyenoord zet alles op alles: miljoenencontract in de maak voor Slot'

Feyenoord gaat er alles aan doen om trainer Arne Slot langer aan boord te houden. Algemeen directeur Dennis te Kloese bevestigde tijdens de huldiging op de Coolsingel dat beide partijen snel met elkaar om de tafel gaan om de toekomst te bespreken. Feyenoord is ervan overtuigd dat het een onweerstaanbaar voorstel heeft.

Volgens Engelse media kan Slot een nieuw contractvoorstel tegemoet zien met een jaarlijks salaris van drie miljoen pond, omgerekend een slordige 3,5 miljoen euro. Feyenoord denkt mede daardoor de trainer te kunnen overtuigen van een langer verblijf en Slot uit handen te houden van onder andere Tottenham Hotspur.

Naast MailOnline bevestigt ook The Telegraph het miljoenenaanbod van Feyenoord. Het laatstgenoemde medium schrijft tevens dat het aanbod nog niet in de buurt komt van wat een trainer bij Tottenham Hotspur FC kan verdienen. Daar liggen de jaarsalarissen voor trainers minimaal twee keer zo hoog. Slot zijn huidige contract bij Feyenoord loopt tot medio 2025.

Lees meer over
Arne Slot
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties