Te Kloese: ''Wij hebben een mooi verhaal om Slot langer te binden''

Te Kloese: ''Wij hebben een mooi verhaal om Slot langer te binden''

Trainer Arne Slot heeft nog een contract voor twee seizoenen bij Feyenoord. Ook op de Coolsingel wordt er druk gespeculeerd over zijn toekomst. Algemeen directeur Dennis te Kloese bevestigt op de Coolsingel dat Feyenoord er alles aan gaat doen om Slot langer in Rotterdam te houden.

"We hebben echt een hele goede trainer", begint Te Kloese in gesprek met Feyenoord TV. "Waar succes is, daar wordt natuurlijk naar gekeken, trainers, spelers en staf. Zoals je weet is Nederland een land waar spelers en trainers worden opgeleid. Op een gegeven moment bereiken mensen succes en willen ze hun geluk beproeven in andere delen van de wereld."

Te Kloese ziet mogelijkheden om Slot te overtuigen. "Wij denken een heel mooi verhaal te hebben om Arne langer aan ons te binden. Vorig jaar hebben we zijn contract verlengd. In de winterstop was er interesse voor Slot vanuit Engeland. We waren toen meer gefocust op het behouden van onze spelers en het realiseren van onze sportieve ambities."

Jan Dirk Stouten stelt de algemeen directeur de vraag of het gaat om een contractverlening. ''Met het vernieuwde contract van vorig jaar hebben we besproken welke koers we zouden volgen. Nu, met dit succes, zullen we, nadat de confetti is gedaald, weer gaan zitten om te praten.'' Slot zijn huidige verbintenis loopt door tot medio 2025 in De Kuip.

Te Kloese: ''Wij hebben een mooi verhaal om Slot langer te binden''
Lees meer over
Arne Slot Dennis te Kloese
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties