Toornstra: ''Prima avond en een goed vooruitzicht''

Toornstra: ''Prima avond en een goed vooruitzicht''

Feyenoord heeft uitstekende zaken gedaan in de thuiswedstrijd tegen Elfsborg. De Rotterdammers wonnen met maar liefst 5-0 in De Kuip. Jens Toornstra, die een goede wedstrijd speelde, stond direct na de gewonnen wedstrijd voor de camera's van ESPN om zijn verhaal te doen.

''Prima avond en een goed vooruitzicht voor volgende week'', begint de aanvoerder. ''Ik denk dat we goed hebben gespeeld. Uiteindelijk wel zonde van de rode kaart voor Justin en dat we met tien man eindigen. Ik denk dat het toch een gebrek aan concentratie is in de laatste vijftien minuten. Dat is wel een klein smetje, denk ik. Hopen dat we volgende week net zo kunnen spelen en dan op naar de groepsfase.''

Het kan volgende week in Zweden niet meer misgaan voor Feyenoord. ''De bal blijft rond, zeggen ze dan he'', grapt Toornstra. ''Als wij zo blijven spelen als wij de eerste helft hebben gespeeld. Dan mag ons niks overkomen volgende week.'' Blijven we de rest van het seizoen de vogeltjesdans zien? ''Daarvoor moet je bij Bryan zijn! Ik heb niet meegedaan deze keer. Ik zag hem wel voorbij komen.''

Sinisterra
De aanvaller was donderdagavond de grote man bij Feyenoord, met drie treffers. "Iedereen ziet zijn kwaliteiten op het veld, het is een heel rustige en aardige jongen in de kleedkamer. Met losse heupjes, zoals jullie wel vaker zien. Dat hij nog maar heel veel dansjes mag doen dit seizoen, dat zou mooi zijn. Als we zoveel energie in de wedstrijden blijven leggen als we vandaag in het eerste uur deden, kan het een leuk toernooi worden voor ons."

Lees meer over
Jens Toornstra Feyenoord Conference League 2021/2022
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties