Toornstra: ''Niveau FC Drita moeilijk in te schatten''

Toornstra: ''Niveau FC Drita moeilijk in te schatten''

Feyenoord speelt morgenavond tegen FC Drita in de tweede voorronde van de Conference League. Voor veel mensen is de ploeg uit Kosovo een onbekende. Dat geldt ook voor Jens Toornstra. De middenvelder stond vanavond de pers te woord op de persconferentie en waakt voor onderschatting.

''Je kunt je in iedere tegenstander verslikken en het is aan ons om dat nu te voorkomen. We hebben dit team wel geanalyseerd op videobeelden en assistent-trainer Marino Pusic en een scout hebben ze bekeken'', zegt Toornstra op de persconferentie. ''Drita heeft een ploeg die probeert te voetballen, maar die ook gevaarlijk kan worden in de tegenaanval.''

Ook op basis van de bekeken beelden is het niveau van FC Drita moeilijk in te schatten voor Toornstra. ''Ik heb ze namelijk zien spelen tegen een andere ploeg die ik niet ken. Er is bij mij in ieder geval geen sprake van onderschatting.'' De wedstrijd in Kosovo begint morgenavond om 21:00.

Lees meer over
Jens Toornstra Feyenoord Conference League 2021/2022
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties