'Slot kiest voor Bannis tegen FC Drita'

'Slot kiest voor Bannis tegen FC Drita'

Morgenavond staat de eerste officiële wedstrijd van het seizoen op het programma voor Feyenoord. De Rotterdammers nemen het dan op tegen FC Drita uit Kosovo in de tweede voorronde van de Conference League. Naoufal Bannis zal naar verluidt in de punt van de aanval starten.

Dat meldt Feyenoord Youth Watcher op Twitter. De spits heeft zich tot nu toe in de voorbereiding prima laten zien aan Arne Slot. Bannis scoorde vier keer in 270 minuten. Robert Bozenik lijkt daarmee dus naar de bank te verhuizen. Een andere concurrent van Bannis, Nicolai Jørgensen, is onderweg naar het Turkse Kasimpasa.

Milambo
De 16-jarige Antoni Milambo is ook mee met Feyenoord naar Kosovo en kan, mits hij morgen minuten maakt, de jongste debutant ooit zijn in de clubgeschiedenis van Feyenoord. Het huidige record staat op naam van Georginio Wijnaldum, die in 2007 zijn debuut maakte toen hij 16 jaar en 148 dagen oud was. Milambo is morgen 16 jaar en 110 dagen oud.

Lees meer over
Naoufal Bannis Arne Slot Conference League
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties