Til trots: "We hebben echt goed verdedigd"

Til trots: "We hebben echt goed verdedigd"

Feyenoord heeft er hard voor moeten knokken, maar verlaat Marseille met een 0-0 gelijkspel en daarmee ticket voor de finale van de Conference League. Menig supporter zal tijdens de wedstrijd hebben gestreden tegen de zenuwen, en dat geldt zeker ook voor Guus Til.

"De laatste vijf minuten was het nog billenknijpen", zei hij voor de camera van ESPN. "Ik zag Lutsharel nog naar voren rennen, ik dacht: ooh... Gelukkig floot hij af bij de corner. Als ze die nog nemen en ze knikken die nog binnen... Jezus, wat een wedstrijd."

Til merkte hoe Feyenoord tegen het einde van de eerste helft iets beter in de wedstrijd kwam. "Maar in de tweede helft was het gewoon weer tegenhouden. Ik denk dat we dat echt goed hebben gedaan. We hebben goed verdedigd en ons centrale duo heeft ontzettend veel ballen weggekopt. Ik denk dat zij niet eens echt grote, uitgespeelde kansen hebben gehad. Wij op het einde wel uit de counter. Maar wat doet het ertoe? We hebben het gehaald."

Tot slot ging Til nog even in op de sfeer in Marseille. "Bizar, het stadion was fantastisch", zei hij. "De Marseille-fans zijn echt gruwelijk. En onze fans waren ook fantastisch. Twee clubs met zo'n aanhang, dat is ongelofelijk. Volgens mij heeft onze bus nog een steen tegen de ruit gehad. Toen wisten we meteen: het gaat dus zo'n potje worden", lachte hij.

Lees meer over
Guus Til
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties