'Til levert ruim miljoen in om bij Feyenoord te voetballen'

'Til levert ruim miljoen in om bij Feyenoord te voetballen'

Guus Til en Feyenoord is tot nu toe een perfecte combinatie gebleken. De middenvelder presteert uitstekend in het elftal van trainer Arne Slot en was ook afgelopen weekend weer enorm belangrijk in de thuiswedstrijd tegen NEC.

Direct gingen er geluiden of Feyenoord Til definitief kan overnemen van Spartak Moskou. Technisch directeur Frank Arnesen was er al snel bij om te vertellen dat dat financieel niet haalbaar is voor de Rotterdammers. Metaratings maakt vandaag bekend dat de 23-jarige Til een bedrag van rond de 1.75 miljoen euro verdient in Rusland.

Het medium maakt ook bekend dat Feyenoord een uitstekende deal heeft met Spartak Moskou. Til heeft flink moeten inleveren om in De Kuip te mogen spelen. De Rotterdammers betalen 500.000 euro aan salaris voor de middenvelder, die al vijf keer scoorde in de Eredivisie. De samenwerking tussen Til en Feyenoord lijkt dus bij één seizoen te blijven.

Lees meer over
Guus Til
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties