''Ik vond Feyenoord vroeger al een indrukwekkende club''

''Ik vond Feyenoord vroeger al een indrukwekkende club''

Guus Til heeft alles behalve spijt van zijn tijdelijke overstap naar Feyenoord. Afgelopen seizoen maakte de middenvelder een tijdelijke overstap naar Freiburg, maar dat liep mede door een blessure uit op een mislukking. Til is momenteel een vaste waarde bij Feyenoord en zit ook weer bij het Nederlands Elftal.

''Keuzes kunnen bepalend zijn voor een carrière, misschien vind ik dat wel het moeilijkste aan voetballer zijn", vertelt Til in gesprek met de NOS. Toch heeft de middenvelder geen spijt van bepaalde keuzes. "Op voorhand is het heel moeilijk te bepalen. Iedereen heeft zijn eigen route.''

''Dit jaar ben ik goed begonnen en dat heb ik tot nu toe doorgezet, hopelijk gebeurt dit ook de rest van het jaar'', vervolgt Til, die blij is met zijn keuze voor Feyenoord. ''De Kuip heeft iets magisch. Qua stadion is het niet te evenaren in Nederland. Ik vond Feyenoord vroeger al een indrukwekkende club. Ik geniet er enorm van. Je merkt hoe het leeft in Rotterdam. Alles ademt voetbal hier."

Lees meer over
Guus Til
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties