Kans op langer verblijf Til klein: "Zo is dat afgesproken"

Kans op langer verblijf Til klein: "Zo is dat afgesproken"

Guus Til lijkt inmiddels goed op zijn plek bij Feyenoord. De middenvelder was al geregeld belangrijk voor de ploeg en liet zich zaterdag met twee cruciale goals tegen NEC opnieuw gelden. De kans dat hij ook na dit seizoen in De Kuip speelt, is echter klein.

RTV Rijnmond stelde maandagochtend dat het Legioen van Til moet genieten zo lang het kan, want de huurling definitief overnemen van Spartak Moskou zit er niet in. Dat bevestigde technisch directeur Frank Arnesen maandag nog maar eens. "Hoe beter hij het doet, hoe kleiner die kans wordt", stelde hij.

"Hij gaat uiteindelijk terug naar Moskou. Zo is dat afgesproken tussen de drie partijen. Daar doen we ook niet moeilijk over, we zijn heel blij met de deal zoals die er nu is. Dat wij hem hebben kunnen halen, binnen onze parameter van geld. Hij heeft in Moskou een salaris waar Feyenoord niet in de buurt van kan komen. Dat heeft hij ook verdiend nadat hij het zo goed heeft gedaan bij AZ."

Til niet vroegtijdig teruggehaald
Na de wedstrijd tegen NEC verschenen er verontrustende berichten uit Moskou, die stelden dat Til in de winterstop al teruggehaald zou kunnen worden. Volgens RTV Rijnmond is die clausule er inderdaad, maar zou dat alleen in een situatie zijn waarin Til bij Feyenoord amper aan spelen toe zou komen. Dat is uiteraard niet aan de orde, en bovendien beschikt Spartak Moskou over een brede selectie.

Lees meer over
Frank Arnesen Guus Til
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties