Til 'gematigd tevreden': "Gevoel dat we nog willen jagen"

Til 'gematigd tevreden': "Gevoel dat we nog willen jagen"

Guus Til beleefde woensdag een topverjaardag. De middenvelder won met Feyenoord met 0-3 van sc Heerenveen en was daarbij zelf ook trefzeker. De teller staat inmiddels op tien, maar door de elfde goal van Bryan Linssen is hij daarmee nog geen clubtopscorer.

"Ik heb het gevoel dat we altijd tegelijk scoren", lachte Til voor de camera van Feyenoord Media. "Dan vind ik het prima, want we maken er in ieder geval twee. Dit was een prima overwinning. Zometeen gaan we lekker naar Rotterdam om af te sluiten en dan zijn we een paar dagen vrij." Of hij al tevreden is met zijn cijfers? "Als je er tien maakt, ben je op de goede weg, maar er zijn nog zestien wedstrijden te gaan. Ik hoop dat ik er nog wel meer zal gaan maken."

Feyenoord beleefde uiteindelijk een makkelijke avond, al hield ook Til zijn adem bij de 1-2 van Henk Veerman in. "Ik had nog wel even stress. Als ze op 1-2 komen ruiken ze toch wel vaak bloed. Gelukkig bleef onze lijn staan, dat hebben we goed gedaan." Kort erna werd het zelfs 0-3, voor de tweede keer deze avond uit een corner. "Dan zie je hoe een grote rol spelhervattingen spelen in het voetbal. Dat kan het verschil maken tussen een wedstrijd rustig uitspelen of volle bak moeten gaan."

Over het afgelopen halfjaar is Til 'gematigd tevreden'. "De beker was wel een klein smetje. Waar ik wel blij mee ben, is dat ik het gevoel heb dat we nog willen jagen. Ik hoop dat we dat de tweede seizoenshelft door kunnen zetten, maar ik denk dat je na een half seizoen nog niet tevreden kan zijn."

Lees meer over
Guus Til
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties