Bijlow looft Geertruida: "Ook vandaag weer een goede pot"

Bijlow looft Geertruida: "Ook vandaag weer een goede pot"

Justin Bijlow was woensdagavond tevreden over de wijze waarop Feyenoord de laatste drie punten van 2021 heeft bijgeschreven. Er werd met 0-3 gewonnen van sc Heerenveen, waarbij de doelman niet heel veel in actie hoefde te komen.

"Ik denk dat we wel goed speelden", begon hij in gesprek met ESPN. "We zetten veel en hoog druk, waardoor Heerenveen het voetballen wel moeilijk werd gemaakt. Ze voetbalden er een paar keer onderuit, zeker in de eerste helft, maar Tyrell en Lutsharel hadden een paar goede onderscheppingen. Verder was er weinig gevaar van Heerenveen."

In het bijzonder werd er verder ingegaan op het tweede achtereenvolgende optreden van Lutsharel Geertruida als centrumverdediger. "We weten allemaal dat Lutsharel een heel goede verdediger is. Vooral centraal, waar volgens mij zijn voorkeur ook ligt. Dat mag ik volgens mij niet zeggen, maar ik denk dat het zo is", voegde hij er snel lachend aan toe. "Tegen Ajax en ook weer vandaag speelde hij een goede pot."

Lees meer over
Justin Bijlow Lutsharel Geertruida
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties