Linssen: "Ik heb een goede eerste seizoenshelft gehad"

Linssen: "Ik heb een goede eerste seizoenshelft gehad"

Bryan Linssen gaat de winterstop in met elf treffers op de teller. De spits prikte er weer één bij in de uitwedstrijd tegen sc Heerenveen en was na afloop uiteraard tevreden. Zowel met zijn goal, als met de overtuigende 0-3 overwinning.

"En nu heel snel die winterstop in", waren de eerste woorden van een toch nog opgewekte Linssen voor de camera van ESPN. De spits erkende dat de vele wedstrijden uit de eerste seizoenshelft toch wel te voelen waren. "Het was een heel zware eerste seizoenshelft. Dan is het wel lekker als je je hoofd even niet bij het voetbal hoeft te hebben."

Gedurende die eerste seizoenshelft waren er veel vragen over of Feyenoord deze speelstijl fysiek zou volhouden. "We zijn hartstikke fit, absoluut", verzekerde Linssen. "Maar als ik naar mij persoonlijk kijk, was dat vorig seizoen ook zo. Toen speelden we alleen ander voetbal, meer afwachtend. Nu zetten we overal pressing. Dat begint bij mij voorin, dus moet ik als een idioot beginnen te rennen. Dan is het voor het oog anders."

Topscorer
Linssen zelf kopte maar weer eens een bal binnen, waarmee hij in ieder geval voor even topscorer van de Eredivisie is. "Ik ga straks in de bus eens rustig zitten en kijken wat Haller gaat doen", doelde hij op een van zijn concurrenten op die ranglijst. Over zijn eigen spel: "Ik heb een goede eerste seizoenshelft gehad. Nu op naar de tweede, maar eerst even de batterijen opladen."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties