Til: ''Als je voor Feyenoord speelt is de goaltune heel mooi''

Til: ''Als je voor Feyenoord speelt is de goaltune heel mooi''

Guus Til wordt dit seizoen gehuurd van het Russische Spartak Moskou en lijkt te kunnen rekenen op een basisplaats onder Arne Slot. De twee werkten eerder al samen bij AZ en de middenvelder weet dus als geen ander hoe de trainer wil spelen. Til speelde vandaag voor het eerst in De Kuip als speler van Feyenoord.

''Ik had hier ook nog nooit gewonnen'', begint Til in gesprek met ESPN. ''De goaltune van Feyenoord was eerst een irritatiepuntje voor me, maar als je voor Feyenoord speelt is het heel mooi.'' Til werd door de supporters in De Kuip meteen al toegezongen. ''Ja, erg leuk. Of ik dat al heb afgedwongen? Blijkbaar, anders zouden ze het ook niet zingen, denk ik. Het ging redelijk goed. Het was erg warm vandaag, we vielen ook één voor één uit'', lacht de middenvelder.

''Voor de rest speelden we best een prima wedstrijd, denk ik. We hebben een paar kansjes weggeven, wat meteen wel grote kansen waren, maar we waren wel dominant vandaag. Werder Bremen is een grote club. In de Bundesliga zat het vorig jaar ook heel dichtbij elkaar wat betreft de teams die degradeerden. Alleen Schalke was echt onderop. Voor de rest kon het tot het einde nog alle kanten op. Dat ze gedegradeerd zijn, betekent niet dat ze niet van Bundesliga niveau zijn.''

Leo Oldenburger, die het interview afneemt geeft aan dat hij vond dat Til bij één moment in de wedstrijd egoïstischer mocht zijn. Dat was bij de pass op Bozenik. De middenvelder heeft wel een verklaring voor die bal. ''Dat klopt, maar ik zat er helemaal doorheen. Ik dacht als ik een volley doe, schiet het zo in mijn kuit. Normaal gesproken had ik hem ook wel zelf geschoten. Voor mijn gevoel kop ik hem nog niet zo heel slecht, maar het was wel jammer.''

Lees meer over
Guus Til
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties