Telegraaf: Til gaat tekenen bij PSV

Telegraaf: Til gaat tekenen bij PSV

Guus Til gaat zijn handtekening zetten onder een meerjarig contract bij PSV, zo meldt De Telegraaf. De middenvelder vertrekt daardoor definitief bij Spartak Moskou. De Eindhovenaren troeven onder andere Feyenoord en Royal Antwerp FC af.

De Rotterdammers hadden hun zinnen gezet op een langer verblijf van Til, die vorig seizoen met 21 doelpunten in 49 wedstrijden belangrijk was voor de ploeg van Arne Slot. Feyenoord hoopte dat de aanwezigheid van de trainer een factor zou kunnen zijn voor Til om er nog één jaar aan vast te plakken in De Kuip.

Ook het naderende WK, waar Til bij Feyenoord een basisplaats zou hebben gehad en daardoor zijn kansen op een plek in de selectie van Louis van Gaal had vergroot, moest de stadionclub helpen om de strijd om de aanvallende middenvelder te winnen. Dat is dus niet gelukt. Til heeft naar verluidt al 'een voortreffelijk gesprek' gehad met Ruud van Nistelrooy en alleen een medische keuring staat een transfer naar PSV nog in de weg.

Lees meer over
Guus Til
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties