Telegraaf: Feyenoord ontvangt miljoenen voor Pusic

Telegraaf: Feyenoord ontvangt miljoenen voor Pusic

Marino Pusic maakt definitief de overstap naar Shakhtar Donetsk, zo meldt De Telegraaf. De Rotterdammers hebben een mega-aanbod op de assistent-trainer geaccepteerd. De 52-jarige Pusic gaat de ontslagen Patrick van Leeuwen opvolgen bij de club uit Oekraïne.

Feyenoord heeft Shakhtar Donetsk en Pusic in eerste instantie laten weten niet te willen meewerken aan een tussentijds vertrek. De Rotterdammers zien in de Bosnische Kroaat een belangrijke pion in de technische staf en was van plan om Pusic aan zijn contact te houden. Uiteindelijk heeft Feyenoord toch besloten om in te gaan op een miljoenenaanbieding.

Pusic wacht met Shakhtar Donetsk een fraaie uitdaging. De club is nog steeds actief in de Champions League en staat momenteel op de derde plaats in de competitie. Als ze de inhaalwedstrijd winnen, worden ze zelfs de koploper. Na FC Twente is dit Pusic's tweede klus als hoofdtrainer. Zijn contract bij Feyenoord liep door tot medio 2025. De krant maakt verder niet bekend met hoeveel miljoen exact het contract is afgekocht.

Lees meer over
Marino Pusic
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties