Fabrizio Romano: Shakhtar Donetsk stelt Pusic aan als hoofdtrainer

Fabrizio Romano: Shakhtar Donetsk stelt Pusic aan als hoofdtrainer

Marino Pusic staat op het punt om Feyenoord te verlaten. De assistent-trainer gaat aan de slag bij Shakhtar Donetsk. Volgens transferspecialist Fabrizio Romano is de deal al rond en zal de Oekraïense club Pusic dinsdag officieel presenteren.

Sinds de zomer van 2021 is Pusic de assistent van Arne Slot bij Feyenoord - zoals hij dat eerder al was bij AZ. De 52-jarige assistent-trainer maakt dus echter 'promotie' door bij Shakhtar als eindverantwoordelijke aan de slag te gaan. Eerder was hij al eens hoofdtrainer van FC Twente.

Afgelopen maart verlengde Pusic zijn contract bij Feyenoord nog tot medio 2025. Het lijkt er dus op dat Shakhtar een transfersom moet betalen om zijn doorlopende contract af te kopen voor zijn komst. Daarover is tot dusver echter nog niets bekend gemaakt.

Feyenoord ontvangt afkoopsom
Voetbal International bevestigt het nieuws en meldt dat Pusic hard op weg is naar Shakhtar Donetsk. De Rotterdammers ontvangen een afkoopsom voor de assistent-trainer. Voor Slot is het aanstaande vertrek van Pusic een domper. De twee werkten niet alleen goed samen in Rotterdam, maar ook bij AZ verliep de samenwerking succesvol.

Lees meer over
Marino Pusic
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties