Te Kloese zondagochtend te gast in Goedemorgen Eredivisie

Te Kloese zondagochtend te gast in Goedemorgen Eredivisie

Dennis te Kloese schuift zondagochtend aan bij Milan van Dongen, Mario Been en Hans Kraay Jr. in Goedemorgen Eredivisie. Naast Te Kloese is ook de technisch directeur Gerard Nijkamp van Sparta Rotterdam aanwezig in het praatprogramma.

Te Kloese, de algemeen directeur van Feyenoord, zal bespreken wat betreft de transferperiode van de Rotterdamse club en het behoud van succesvolle trainer Arne Slot. Verder zal hij uitweiden over zijn recente benoeming in de ECA (European Club Association), waarin hij de rol van bestuurslid overneemt van Edwin van der Sar.

Goedemorgen Eredivisie luidt om 10:00 uur het begin in van een drukke voetbalzondag. Direct na het programma kun je op ESPN 1 genieten van de wedstrijd tussen Feyenoord Vrouwen en Fortuna Sittard Vrouwen in de Azerion Vrouwen Eredivisie. Deze wedstrijd begint om 12.15 uur. Daarnaast staan er nog vier wedstrijden op het programma in de Eredivisie.

identiteit van Feyenoord
Te Kloese heeft tijdens een recent persmoment al uitgebreid gesproken over Feyenoord. De algemeen directeur ging onder meer in op zijn werkwijze op de transfermarkt en zijn samenwerking met trainer Arne Slot. “De club is leidend,” begint Te Kloese in gesprek met Trouw. "Waarbij ik natuurlijk veel communiceer en samenwerk met Arne."

"Altijd houden we samen voor ogen: wat is goed voor Feyenoord? Ikzelf moet daarbij ook de langere termijn in de gaten houden.'' Is het normaal dat ook een trainer een actieve rol speelt bij het binnenhalen van een speler? Te Kloese: ''Ik denk dat elke trainer graag wil weten met wat voor speler hij te maken heeft.''

''De identiteit van Feyenoord is duidelijk. Dat is: geen woorden maar daden. Het wordt door onze supporters ongelofelijk gewaardeerd als er hard gewerkt wordt en dat spelers de mouwen opstropen. Jongens met een bepaalde instelling, een goed hart. Als je die hebt, dan merk je ook dat spelers in het hart gesloten worden.''

Lees meer over
Dennis te Kloese
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties