'Te Kloese meldt zich morgen bij Feyenoord'

'Te Kloese meldt zich morgen bij Feyenoord'

Dennis te Kloese gaat de nieuwe algemeen directeur van Feyenoord worden, zo meldt Chris Woerts bij Veronica Inside. De Rotterdammers hebben eerder al een mondeling akkoord weten te bereiken met de 47-jarige Te Kloese.

''Hij gaat komen, momenteel zit hij in het vliegtuig vanuit Los Angeles'', vertelt Woerts. ''Morgen landt hij in Nederland en dan moet hij nog even de formele procedure doorstaan. Hij moet in persoon verschijnen bij de commissarissen om zijn contract te kunnen tekenen en dan wordt hij deze week benoemd.''

Te Kloese gaat bij Feyenoord de opvolger worden van Mark Koevermans. De huidige algemeen directeur van de stadionclub is bezig aan zijn laatste weken in De Kuip. Per 1 december stopt Koevermans, onder andere omdat hij na bedreigingen geen beslissingen meer kon nemen zonder na te hoeven denken of dat gevolgen zou gaan hebben voor de veiligheid van zijn gezin.

Lees meer over
Dennis te Kloese
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties