Telegraaf: Feyenoord in gesprek met Te Kloese

Telegraaf: Feyenoord in gesprek met Te Kloese

Feyenoord heeft de Nederlander Dennis te Kloese, actief in de Amerikaanse Major League Soccer, op het oog als opvolger van Mark Koevermans. De Rotterdammers zijn momenteel met Te Kloese in gesprek.

Te Kloese (46) is een populaire general manager/algemeen directeur in de Amerikaanse MLS (Houston Dynamo FC, een grote profclub in Texas wil hem graag overnemen van LA Galaxy). De vraag lijkt nu of Te Kloese de lokroep uit Rotterdam of die uit Texas gaat weerstaan. Onder de vleugels van trainer Hans Westerhof kwam Te Kloese vele jaren geleden als technisch manager in Mexico terecht. Vanaf toen is zijn naam vooral in Midden- en Noord-Amerika een begrip geworden.

Te Kloese in 2019 over zijn tijd bij LA Galaxy: "Mijn belangrijkste doel is om van Galaxy een stabiele organisatie te maken, alle faciliteiten te creëren voor de jeugdopleiding, het eerste elftal en de vrouwentak'', zo meldt De Telegraaf.

Te Kloese heeft geen verleden bij Feyenoord, iets dat lijkt te passen bij de nieuwe frisse wind die Arnesen wil laten waaien binnen de club. Te Kloese heeft echter nog wel een doorlopend contract bij LA Galaxy en zal zijn vertrek dus zelf moeten forceren. Zelf zou hij in 2019 nog geen zin hebben gehad in een terugkeer naar Nederland, maar qua privé-situatie zou de tijd nu wel rijp zijn.

Lees meer over
Dennis te Kloese
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties