'Te Kloese en Pimenta praten donderdag verder'

'Te Kloese en Pimenta praten donderdag verder'

Het gesprek tussen Dennis te Kloese en Rafaela Pimenta van woensdagmiddag heeft vooralsnog geen witte rook opgeleverd. Beide partijen gaan donderdag weer met elkaar in gesprek om tot een akkoord te komen, zo meldt Voetbal International.

Het weekblad meldt dat Feyenoord niet alleen inzet op een hoge afkoopsom, maar ook nog steeds hoopt het contract van Slot te verlengen, dat momenteel loopt tot medio 2025. Te Kloese mikt op een bedrag tussen de 18 en 25 miljoen euro wanneer de succesvolle trainer daadwerkelijk vertrekt uit De Kuip.

Feyenoord staat momenteel sterk in de onderhandelingen, aangezien Slot volgend jaar zomer kan vertrekken tegen een vooraf bepaalde vergoeding. Voor nu zijn er geen clausules opgenomen in zijn contract. De club neemt de transfersom van Julian Nagelsmann naar Bayern München als voorbeeld. De Duitsers betaalden 25 miljoen euro voor de oefenmeester.

Lees meer over
Arne Slot Dennis te Kloese
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties