'Slot wil vertrekken naar Spurs; Feyenoord zet in op hoge afkoopsom'

'Slot wil vertrekken naar Spurs; Feyenoord zet in op hoge afkoopsom'

Het management van Arne Slot heeft Dennis te Kloese woensdagmiddag kenbaar gemaakt dat de trainer graag naar Tottenham Hotspur wil vertrekken. Dat meldt RTV Rijnmond. Feyenoord zet in op een hoge afkoopsom, al is het exacte bedrag niet bekend.

De regionale omroep meldt dat er op dit moment een gat van zo'n vijf miljoen euro zit tussen wat Tottenham wil betalen voor Slot en wat Feyenoord wil ontvangen. "Het is niet uitgesloten dat de Londenaren al op korte termijn aangeven bereid zijn om het gewenste bedrag op tafel te leggen."

Feyenoord ging het gesprek van woensdagmiddag in met de insteek om te praten over een sterk verbeterde contractaanbieding voor Slot, maar Rafaela Pimenta, de zaakwaarnemer van de trainer, wilde juist de mogelijkheden verkennen om een vertrek naar Tottenham te bewerkstelligen.

Daardoor lijkt de kans ontzettend groot dat Slot aanstaande zondag tegen Vitesse voor het laatst in de dug-out zit in De Kuip. Rijnmond blikt alvast vooruit op mogelijke opvolgers en geeft aan dat Peter Bosz 'niet bij iedereen binnen de organisatie op de lijst staat als optie'.

Pascal Jansen staat wél bij iedereen op de lijst binnen Feyenoord. "Ook de huidige assistent van Slot, Sipke Hulshoff, staat er erg goed op in Rotterdam. Áls hij doorschuift, zal dat zijn met een ervaren assistent aan zijn zijde. Hoe het ook zij, dat Feyenoord het gesprek met hem aan gaat om zijn assistentenrol een verdere uitbreiding te geven, ligt in de lijn der verwachting."

Lees meer over
Arne Slot
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties