'Feyenoord informeert naar Jon Dahl Tomasson'

'Feyenoord informeert naar Jon Dahl Tomasson'

Feyenoord hoopt woensdag Arne Slot te overtuigen van een langer verblijf, maar houdt ook serieus rekening met een vertrek van de trainer. De Rotterdammers zijn achter de schermen al druk bezig met het opstellen van een schaduwlijst.

Krabbendam meldt in de Dick Voormekaar podcast dat Feyenoord al heeft geïnformeerd naar de situatie van Jon Dahl Tomasson. De oud-Feyenoorder doet het uitstekend met Blackburn Rovers. Algemeen directeur Dennis te Kloese brengt de trainersmarkt verder in kaart. ''Op dit moment kijken ze ook naar jonge veelbelovende trainers, die in de toekomst mogelijk iets voor Feyenoord kunnen betekenen.''

De huidige trainer van PEC Zwolle is daar een voorbeeld van. "Feyenoord volgt Dick Schreuder, misschien niet om hem nu meteen aan te stellen. Ze willen graag zien hoe zijn team speelt en hoe hij als trainer is. Het is altijd goed om dit soort zaken in kaart te brengen." Marcel Keizer en Peter Bosz worden genoemd, maar Krabbendam acht de kans klein dat Feyenoord daadwerkelijk voor deze namen gaat.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties