'Ook Pascal Jansen wordt gelinkt aan Feyenoord'

'Ook Pascal Jansen wordt gelinkt aan Feyenoord'

Rondom Feyenoord wordt al druk gespeculeerd over een mogelijke opvolger van Arne Slot. De trainer van de Rotterdammers staat op het punt over te stappen naar Tottenham Hotspur FC en verschillende trainers worden al in verband gebracht met de stadionclub. Eerder werden Jon Dahl Tomasson en Dick Schreuder genoemd in de media. 1908.nl voegt daar nog eens zes namen aan toe.

Sipke Hulshoff
De huidige assistent-trainer van Feyenoord werd onlangs ook genoemd als mogelijke kandidaat voor een overstap naar Tottenham Hotspur FC, maar Feyenoord wil de huidige assistent-trainer graag behouden. De club ziet een toekomst voor Hulshoff, die sinds 1 januari ook assistent-trainer is van bondscoach Ronald Koeman.

Pascal Jansen
Ook de huidige trainer van AZ staat op de shortlist van Feyenoord. De 50-jarige trainer, die Arne Slot opvolgde bij de Alkmaarders, presteert uitstekend en heeft zelfs de halve finale van de UEFA Europa Conference League weten te bereiken.

Maurice Steijn - Robin van Persie
De huidige trainer van Sparta Rotterdam staat hoog aangeschreven bij Feyenoord. De Rotterdammers hebben eerder al geprobeerd om Steijn aan de technische staf toe te voegen, maar dat is niet gelukt. Nu wordt hij beschouwd als kandidaat om Slot op te volgen, waarbij Robin van Persie een belangrijke rol zou kunnen spelen als assistent.

Buitenlandse opties
Gregg Berhalter is een voormalig Amerikaans voetballer en momenteel de voetbaltrainer van het nationale elftal van de Verenigde Staten. Hij is ook een goede bekende van trainer Arne Slot, die nog regelmatig contact met elkaar hebben. Naast de naam van de bondscoach van Amerika wordt ook de naam van de bondscoach van Denemarken, Kasper Hjulmand, genoemd. Feyenoord volgt ook Bo Svensson van FSV Mainz 05.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties