''Die ligt niet zo goed bij sommige mensen binnen de club''

''Die ligt niet zo goed bij sommige mensen binnen de club''

Arne Slot houdt de gemoederen de laatste dagen flink bezig. De trainer van Feyenoord lijkt de overstap te gaan maken naar Tottenham Hotspur FC. Ondertussen wordt er door diverse analisten al druk gespeculeerd over een eventuele opvolger.

"Slots opvolger? Mijn eerste keuze zou altijd zijn: Peter Bosz," vertelt Harry van der Laan in FC Rijnmond. De 59-jarige trainer zit momenteel zonder club en staat open voor een nieuw avontuur. Al gaan er geluiden dat hij niet op een lijst staat in De Kuip. "Die ligt niet zo goed bij sommige mensen binnen de club, maar dat begrijp ik niet zo goed. Hij heeft dezelfde positieve spelopvatting waar ze al aan gewend zijn."

Ali Boussaboun tipt de huidige trainer van PEC Zwolle. "Mijn keuze zal meerdere mensen misschien verbazen: Dick Schreuder. Als je puur kijkt naar de manier van voetballen. Dominant, aanvallend, hij is iemand met potentie die nog kan groeien, dus waarom niet? Hij heeft fantastisch voetbal laten zien met PEC." De 51-jarige trainer promoveerde naar de Eredivisie, maar heeft wel een contract tot medio 2025.

De Griekse Australiër Ange Postecoglou wordt door Jeroen Grueter gezien als geschikte optie. De huidige trainer van Celtic FC presteert uitstekend met de Schotse topclub. "Hij heeft fantastisch werk verricht en speelt voetbal in de geest van Arne Slot," begint de journalist in de podcast van de NOS. "Wat mij betreft is hij de meest logische vervanger. Het is iemand die goed met verschillende culturen kan omgaan." Postecoglou heeft een contract dat aankomende zomer afloopt.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties