'Blackburn Rovers houdt rekening met toenadering Feyenoord'

'Blackburn Rovers houdt rekening met toenadering Feyenoord'

Bij Feyenoord lijkt er achter de schermen van alles te gebeuren. Trainer Arne Slot wordt al wekenlang in verband gebracht met een mogelijke overstap naar Tottenham Hotspur FC. Ook bij Blackburn Rovers FC wordt er intern met belangstelling gekeken naar de ontwikkelingen in De Kuip.

Dit schrijft journalist Alan Nixon zondagochtend. Blackburn Rovers FC houdt namelijk serieus rekening met de mogelijkheid dat Feyenoord zich zal melden voor Jon Dahl Tomasson wanneer Slot daadwerkelijk de club gaat verlaten. De Engelsen verwachten dat de Deen een aanbieding van Feyenoord moeilijk kan weerstaan en denken al voorzichtig aan een opvolger.

De 46-jarige Tomasson staat op dit moment tot medio 2025 onder contract bij Blackburn Rovers FC. Als voetballer kwam hij in twee periodes uit voor Feyenoord, waarin hij 207 wedstrijden speelde, 92 doelpunten scoorde en 24 assists gaf. Na het winnen van de UEFA Cup vertrok hij naar AC Milan en speelde vervolgens ook voor VfB Stuttgart en Villarreal. Als trainer stond hij aan het roer bij Excelsior, Roda JC, Malmö FF en is nu werkzaam bij Blackburn Rovers.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties