Slot: ''Ik zit hier niet om over de toekomst van mezelf te praten''

Arne Slot heeft geen vragen beantwoord tijdens de persconferentie over zijn toekomst. De trainer van Feyenoord wordt nadrukkelijk in verband gebracht met een overstap naar Tottenham Hotspur FC, maar wil het vrijdagmiddag alleen hebben over de wedstrijd van zondag tegen FC Emmen.

"We zijn hier voor de persconferentie van aanstaande zondag", vertelt Slot in De Kuip. "Ik zit hier niet om over de toekomst van mezelf te praten." Sky Sports was speciaal overgevlogen om vragen te stellen over Slot zijn toekomst. "Dat zou betekenen dat ze met de staart tussen de benen afdruipen, want ze krijgen de antwoorden die ik vandaag geef, namelijk dat we hier zijn voor de wedstrijd van zondag."

Even later probeert de NOS het opnieuw om iets los te krijgen over zijn toekomst. "Ik ben zo netjes geweest om je helemaal te laten uitpraten, maar je krijgt van mij hetzelfde antwoord als je collega: ik ben hier voor de wedstrijd van zondag. Je krijgt geen antwoord van mij over dit onderwerp."

Slot is naar eigen zeggen mede zo voorzichtig, door zijn exit bij AZ. "De manier waarop mijn vertrek bij AZ door de media is weergegeven, zorgt ervoor dat ik onder een enorm vergrootglas lig bij alles wat ik hierover zeg. De berichtgeving in de media was toen volledig in strijd met wat ik mocht doen. Dus ik zeg niets totdat ik er iets over kan en mag zeggen."

Lees meer over
Arne Slot
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties