'Feyenoord maakt zich steeds meer zorgen over vertrek Slot'

'Feyenoord maakt zich steeds meer zorgen over vertrek Slot'

Feyenoord begint zich steeds meer zorgen te maken over een vertrek van Arne Slot, zo meldt Sky Sports vrijdag. De Rotterdammers zijn van plan om de trainer een miljoenenaanbieding te doen, maar volgens het Britse medium is het de vraag of Slot hier akkoord op gaat geven nu Tottenham Hotspur concreet in de markt is.

Algemeen directeur Dennis te Kloese gaf afgelopen maandag aan met Slot om de tafel te gaan en een 'mooi verhaal' te hebben om de trainer te overtuigen van een langer verblijf. Volgens Sky Sports liggen de verhoudingen intern bij Feyenoord echter anders en zijn er wel degelijk zorgen over het behouden van de trainer die de afgelopen twee seizoenen een enorme indruk heeft gemaakt.

Wanneer Tottenham Hotspur zich daadwerkelijk gaat melden bij Feyenoord, dan moet er een flinke afkoopsom betaald worden om zijn doorlopende contract tot medio 2025 af te kopen. Aankomende zomer gelden er nog geen clausules in zijn contract. Volgens De Telegraaf zijn er echter in de zomer van 2024 wel afspraken gemaakt over een vertrek.

Lees meer over
Arne Slot
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties