Talentvolle Sauer maakt indruk op training Feyenoord

Talentvolle Sauer maakt indruk op training Feyenoord

Feyenoord is tevreden met de prestaties van Leo Sauer. De 16-jarige aanvaller heeft een kans gekregen van trainer Arne Slot om met het eerste mee te trainen. Sauer maakte daarbij een dusdanige goede indruk dat hij voor woensdag wederom een uitnodiging heeft ontvangen om mee te trainen.

Dit meldt Feyenoord Youth Watcher. Sauer is door Feyenoord tot het einde van het seizoen gehuurd van MŠK Žilina. De creatieve buitenspeler speelt zijn wedstrijden bij Feyenoord Onder 21. De jeugdinternational van Slowakije startte zijn voetbalcarrière bij Slovan Bratislava. In de zomer van 2018 maakte hij de overstap naar de jeugdopleiding MŠK Žilina.

Feyenoord is langer bezig om diverse talenten de kans te geven bij het eerste elftal. Jaden Slory, Antoni Milambo, Nesto Groen, Karim Dermane en Milan Hokke maakten al vlieguren bij de hoofdmacht. Van de 18-jarige Dermane is bekend dat hij elke dinsdag aansluit bij het eerste. Slot wil de ontwikkeling van de middenvelder uit Togo van dichtbij volgen. Naast Sauer sloot ook Mike Kleijn aan tijdens de dinsdagtraining.

Lees meer over
Feyenoord Academy
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties