'Stengs wil bij OGC Nice blijven; Taabouni vandaag medisch gekeurd'

'Stengs wil bij OGC Nice blijven; Taabouni vandaag medisch gekeurd'

Calvin Stengs heeft zijn zinnen vooralsnog niet op een tijdelijk vertrek naar Feyenoord gezet. De 23-jarige aanvaller wil voor zijn kans gaan bij OGC Nice. Dat meldt 1908.nl.

Christophe Galtier, de huidige trainer van de Fransen, staat op het punt om naar PSG te vertrekken. Bij de komst van een nieuwe coach zou de kans op speeltijd weer kunnen toenemen voor Stengs. Zijn eerste seizoen bij OGC Nice verliep in ieder geval teleurstellend. Hij kwam 26 keer in actie voor zijn ploeg waarin hij slechts één keer scoorde en één assist gaf.

Daarnaast wordt de nieuwe versterking Mohamed Taabouni vandaag medisch gekeurd, zoals Voetbal International gisteren al meldde. Als hij die keuring succesvol doorstaat ligt er een meerjarig contract voor hem klaar in De Kuip. Orkun Kökcü, de beste vriend van Taabouni, bevestigde de komst van het talent gisteren al op zijn Instagramaccount. ''Teammate ;)'', schreef hij terwijl hij met Taabouni op de padelbaan stond.

Lees meer over
Feyenoord Transfermarkt Mohamed Taabouni
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties