AD: Feyenoord wil Stengs huren van OGC Nice

AD: Feyenoord wil Stengs huren van OGC Nice

Feyenoord wil Calvin Stengs huren van OGC Nice, zo meldt het Algemeen Dagblad. De 23-jarige rechtsbuiten moet Reiss Nelson doen vergeten in De Kuip. Of de aanvaller een terugkeer naar Nederland ziet zitten is niet bekend. Stengs zal een fors deel van zijn salaris moeten inleveren om naar Feyenoord te kunnen komen.

Stengs en trainer Arne Slot zijn geen onbekenden van elkaar. De twee werkten eerder samen bij AZ en deden daar in 2019 - 2020 een gooi naar de titel. Uiteindelijk gooide de uitbraak van de coronapandemie roet in het eten en werd de competitie gestaakt. Stengs was destijds één van de smaakmakers in Alkmaar. In 42 wedstrijden was hij dat jaar goed voor tien goals en twaalf assists.

Het leverde hem een uitnodiging voor het Nederlands elftal op en uiteindelijk ook zijn debuut in Oranje. Vorig jaar zomer maakte hij de transfer naar OGC Nice in Frankrijk voor vijftien miljoen euro, maar die stap is tot op heden geen succes gebleken. In 26 wedstrijden maakte hij dit seizoen slechts één goal en gaf hij één assist. Stengs heeft nog een contract tot medio 2026 in Frankrijk.

Stengs is een aanwinst voor Feyenoord
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties