VI: AZ-talent Taabouni naar Feyenoord

VI: AZ-talent Taabouni naar Feyenoord

Mohamed Taabouni verruilt AZ voor Feyenoord, zo meldt Voetbal International. De 20-jarige aanvallende middenvelder annex buitenspeler komt transfervrij over en gaat na zijn medische keuring een meerjarig contract tekenen in De Kuip.

Daarmee wordt de viervoudig international van Nederland O18, na Danilo en Wieffer, de derde zomeraanwinst van de Rotterdammers. Taabouni maakte eind 2019 zijn debuut voor AZ in de KNVB Beker en speelde afgelopen seizoen één duel in zowel de Eredivisie als de Conference League.

De aanvallende middenvelder speelde zijn wedstrijden met name in de Keuken Kampioen Divisie bij Jong AZ. Afgelopen seizoen was hij goed voor vijf goals en drie assists in 32 wedstrijden. De Alkmaarders waren zeer tevreden over zijn ontwikkeling en deden hem een aanbieding om zijn aflopende contract te verlengen.

Taabouni staat echter al langer in de nadrukkelijke belangstelling van clubs uit binnen- en buitenland en bedankte daarom voor die aanbieding. Bij Feyenoord wordt hij herenigd met Arne Slot, de trainer die hem drie jaar geleden liet debuteren voor AZ. Taabouni ondergaat morgen de medische keuring in Rotterdam. Daarna ligt een meerjarig contract voor hem klaar.

Kökcü bevestigt

Orkun Kökcü heeft de transfer van zijn beste vriend naar Feyenoord bevestigd op zijn Instagramaccount. ''Teammate'', schrijft hij terwijl hij en Taabouni aan het padellen zijn.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties