Stem nu op jouw Speler van het Jaar

Stem nu op jouw Speler van het Jaar

Het seizoen zit erop, de beste spelers per linie zijn gekozen en dat betekent dat we de Speler van het Jaar kunnen gaan bepalen. De genomineerden zijn Justin Bijlow, Gernot Trauner, Fredrik Aursnes en Luis Sinisterra.

Wie is jouw Speler van het Jaar?

Bijlow
Hoewel de 24-jarige doelman het grootste gedeelte van de tweede seizoenshelft moest toekijken, heeft hij een goede indruk achter gelaten dit seizoen. Bijlow maakte zijn debuut in Oranje en was in verschillende wedstrijden bepalend met zijn reddingen. De Feyenoorder heeft nog een contract tot medio 2025 in De Kuip en moet in de toekomst een groot bedrag gaan opleveren. De goalie speelde dit seizoen 35 wedstrijden en hield daarin veertien keer de nul.

Stem nu op jouw Speler van het Jaar

Trauner
Het is geen verrassing dat Gernot Trauner kans maakt om verkozen te worden tot de Speler van het Jaar. De Oostenrijker is sinds zijn komst een zekerheid in de defensie en maakte het hele jaar al een stabiele indruk. Dat is ook Ralf Ragnick niet ontgaan. De oud-trainer van Manchester United, nu de nieuwe bondscoach van Oostenrijk, riep de 30-jarige Feyenoorder namelijk meteen weer op. Trauner kwam dit seizoen 46 keer in actie voor de Rotterdammers en heeft nog contract tot medio 2025.

Stem nu op jouw Speler van het Jaar

Aursnes
De 26-jarige Noor kwam voor slechts 450.000 euro over van Molde FK en speelde zich na enkele weken al in de basis. Arne Slot zet Aursnes als één van de eerste namen op het wedstrijdformulier en dat betaalt de middenvelder uit. De Feyenoorder is, net als Marcus Pedersen, een vaste waarde in de selectie van Noorwegen en dat doet zijn transferwaarde goed: naar schatting is Aursnes nu zeven miljoen euro waard. Het contract, dat afloopt in de zomer van 2024, wordt snel verlengd als het aan Frank Arnesen ligt. De middenvelder heeft al vijftig officiële wedstrijden voor Feyenoord achter z'n naam staan.

Stem nu op jouw Speler van het Jaar

Sinisterra
De Colombiaan heeft een topseizoen achter de rug bij Feyenoord. Sinisterra scoorde 23 keer in 49 wedstrijden, waarbij hij ook nog veertien assists gaf. De aanvaller wordt ook weer geselecteerd voor zijn nationale ploeg, nadat hij door de concurrentie van Luis Diaz even uit beeld verdween bij de bondscoach. Arnesen doet er naar verluidt alles aan om de 22-jarige Sinisterra deze zomer te behouden, maar met deze statistieken lijkt dat een lastig verhaal te gaan worden. Mochten geïnteresseerde clubs zich melden, dan staat Feyenoord met een contract tot medio 2024 sterk in haar schoenen.

Stem nu op jouw Speler van het Jaar
Lees meer over
Luis Sinisterra Justin Bijlow Gernot Trauner FR12 Speler van de Maand
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties