''Dat vond ik wel het hoogtepunt van het seizoen''

''Dat vond ik wel het hoogtepunt van het seizoen''

Bas van Noortwijk heeft genoten van Feyenoord afgelopen seizoen. De oud-teammanager heeft met name veel bewondering voor Luis Sinisterra. De Colombiaan herstelde volledig van een zware knieblessure. Van Noortwijk zag van dichtbij hoe Sinisterra de weg omhoog weer vond.

''De stap die Luis Sinisterra heeft gezet, is mij het meest bijgebleven'', vertelt Van Noortwijk in gesprek met RTV Rijnmond. ''Ik ken hem al een tijdje. Na zijn blessure is Sinisterra heel sterk terug gekomen. Hij is in meerdere wedstrijden beslissend geweest. Dat is mij vooral bijgebleven. Dat vond ik wel het hoogtepunt van het seizoen. Hopelijk blijft hij, maar het kan zomaar zijn dat Sinisterra straks weg is.''

Verder is Van Noortwijk lovend over trainer Arne Slot. ''De groep van vorig seizoen gaf aanleiding tot wat strubbelingen. Die wilde vooruit spelen en die wilde achteruit spelen, waardoor je op het middenveld een grote ruimte kreeg. De tegenstander wilde daar graag spelen. We kregen de spelers niet op één lijn. Dat is wel nodig. Je moet wel achter een bepaalde speelwijze gaan staan. Die was overigens wel uitstekend. Daarin bleef Dick Advocaat ook lang ongeslagen. Maar het resultaat was er niet naar. Dat seizoen was er eentje met hakken over de sloot."

Dessers vertrekt
Van Noortwijk vertelt dat Feyenoord er goed aan heeft gedaan om Dessers niet ten koste van alles te behouden voor de club.''In het begin kwam hij er ook lastig in. Dessers bleek in de eerste seizoenhelft niet dé spits van Feyenoord. Op een gegeven moment kreeg hij de smaak te pakken en veranderde alles voor hem. Daarna was het een huurovereenkomst met succes.''

Lees meer over
Luis Sinisterra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties