Gijp over vertrek Dessers: ''Dit was een Jørgensen geworden''

Gijp over vertrek Dessers: ''Dit was een Jørgensen geworden''

Het zat er al langer aan te komen, maar vandaag werd het definitief dat Cyriel Dessers niet bij Feyenoord zal blijven. De mannen van Vandaag Inside vinden het een goede zet van zowel Dessers als Feyenoord om de samenwerking niet te verlengen.

Analist Rene van der Gijp: "Beter, natuurlijk." Johan Derksen valt hem bij: "Neem me niet kwalijk: hij kost vier miljoen, maar met zijn salarispakket komt het op meer dan tien miljoen. Dus dat is een salarispakket van zes miljoen voor een jongen die vooralsnog wisselspeler is geweest."

Gijp: "Dit was een Jørgensen geworden: dat ene fantastische jaar met het kampioenschap en daarna werd het drie jaar kwakkelen. Hij had nooit meer kunnen overtreffen wat hij nu gedaan heeft. Zeker met die [Conference League], dat had hem nu niet meer gelukt." De Snor plaatst nog wel een kanttekening. "Hij wil nu wel overdreven cashen he, zes miljoen voor een pinchhittertje."

Lees meer over
Nicolai Jørgensen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties