Belangstelling voor Trauner: ''Ik speel hier graag nog veel langer''

Belangstelling voor Trauner: ''Ik speel hier graag nog veel langer''

Gernot Trauner maakt een indrukwekkend seizoen door bij Feyenoord. De Oostenrijker is vanaf de eerste dag een vaste waarde in het elftal van trainer Arne Slot. De 30-jarige Trauner heeft zichzelf in de kijker gespeeld bij diverse clubs uit het buitenland, maar de komende jaren voor Feyenoord voetballen is geen straf.

''In het voetbal weet je het nooit, maar op dit moment ben ik sowieso alleen maar gefocust op de finale'', vertelt Trauner over de belangstelling in De Telegraaf. ''Ik heb voor vier jaar getekend en het eerste jaar is super verlopen. Ik ben de club dankbaar voor de kans die ze mij hebben geboden. Het is voor mij geen thema om hier weg te willen. Ik voel me hier heel goed en mijn familie voelt zich heel goed. Ik speel hier graag nog veel langer.”

Dat heeft er ook mee te maken met het voetbal dat Feyenoord momenteel speelt. ''Bij LASK Linz was het toch vooral een kwestie van tegenhouden en nu kom ik veel meer aan zelf voetballen toe. Daar houd ik van. Net als van het tactische deel van het voetbal. Ik heb bij Feyenoord een hele andere kant van het voetbal leren kennen en me daarin verder kunnen ontwikkelen.'' Trauner heeft nog een contract tot medio 2025 in De Kuip.

Lees meer over
Gernot Trauner
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties