Feyenoord hofleverancier in Elftal van het Jaar van VI

Feyenoord hofleverancier in Elftal van het Jaar van VI

Feyenoord is goed vertegenwoordigd in het Elftal van het Jaar van Voetbal International. Gernot Trauner, Fredrik Aursnes, Orkun Kökcü en Luis Sinisterra werden alle vier in het elftal opgenomen. Daarmee is Feyenoord hofleverancier van het elftal; Ajax en PSV leverden allebei drie spelers.

Het voetbalmedium stelde het elftal samen op basis van de gemiddelde beoordelingen van het afgelopen Eredivisieseizoen. Deze cijfers waren een combinatie van de beoordeling van de verslaggevers en de statistieken van de spelers. In de top drie van het klassement - aangevoerd door PSV'er Cody Gakpo - stonden overigens geen Feyenoorders.

Kökcü was met een gemiddeld cijfer van 6,81 de Feyenoorder die het hoogst eindigde, op plek vier. Trauner eindigde met een 6,78 op plek vijf, Sinisterra en Aursnes deelden plek zeven met allebei een 6,71. Marcos Senesi (6,53) eindigde op plek twaalf en daarmee net buiten het elftal.

Elftal van het Jaar:
Lars Unnerstall (FC Twente); Noussair Mazraoui (Ajax), Jurriën Timber (Ajax), Gernot Trauner, Mauro Júnior (PSV); Fredrik Aursnes, Ibrahim Sangaré (PSV), Orkun Kökcü; Cody Gakpo (PSV), Dusan Tadic (Ajax), Luis Sinisterra

Lees meer over
Luis Sinisterra Orkun Kökcü Gernot Trauner
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties