Stem nu op de middenvelder van het jaar

Stem nu op de middenvelder van het jaar

Om tot de Speler van het Jaar te komen is het eerst noodzakelijk om per linie één speler te nomineren. Uiteindelijk maken vier Feyenoorders dus kans om tot de Speler van het Jaar te worden verkozen. Tijd voor de middenvelders.

Wie is jouw middenvelder van het jaar?

Het middenveld stond, net als de verdediging, dit seizoen grotendeels vast. Kökcü en Aursnes speelden vlak voor de verdediging met Til als 'nummer tien'. Toornstra begon het seizoen op het middenveld, maar speelde rond de winterstop zijn wedstrijden grotendeels op de rechtsbuitenpositie. Dat kwam mede door de matige vorm van Alireza Jahanbakhsh en de fitheid van Reiss Nelson, die toen nog niet op het niveau was wat Arne Slot nastreeft. In de tweede seizoenshelft moest de aanvoerder het vooral met invalbeurten doen.

Het duurde slechts een paar weken na zijn komst voordat Aursnes een vaste basisplaats kreeg. De Noor speelde dit seizoen liefst vijftig wedstrijden voor Feyenoord, waarin hij één keer scoorde. Daarnaast beleefde Kökcü onder Slot zijn grote doorbraak bij de Rotterdammers en zou hij inmiddels in de belangstelling staan van meerdere (top)clubs. Feyenoord zou Til het liefst ook volgend seizoen in De Kuip zien spelen, maar het is afwachten in hoeverre dat haalbaar is.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties