Slot tempert verwachtingen Wålemark en grapt over Messi-vergelijking

Slot tempert verwachtingen Wålemark en grapt over Messi-vergelijking

De komst van Patrik Wålemark naar Feyenoord ging gepaard met hoge verwachtingen. De Zweed werd voor liefst 3,25 miljoen euro gehaald en al verschenen in de media vergelijkingen met namen als Arjen Robben en Lionel Messi. Trainer Arne Slot kon erom lachen, maar wilde die verwachtingen wel temperen.

"Wij vinden hem ook een goede speler, anders halen we hem niet", begon Slot, geciteerd door De Telegraaf. "Maar dergelijke vergelijkingen zijn natuurlijk niet aan de orde. Al zou ik het heel mooi vinden om ooit een speler met de kwaliteiten van Messi te coachen", voegde hij er met een knipoog aan toe.

"Wålemark is een jongen die aan het begin van zijn carrière staat en een heel sterk seizoen heeft gehad met veel goals en assists (negen en acht, red.). Wij hebben gezien dat hij kwaliteiten heeft, die wij nog niet hebben in de selectie. Hij heeft een goed linkerbeen, waarmee hij vanaf rechts naar binnen komt, en een goede eindpass om lopende middenvelders te bedienen."

Lees meer over
Arne Slot Patrik Wålemark
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties