Slot positief gestemd over terugkeer van Timber

Slot positief gestemd over terugkeer van Timber

Quinten Timber en Gernot Trauner zijn de komende periode niet beschikbaar voor Feyenoord. Trainer Arne Slot houdt geen rekening meer met de Oostenrijker. De centrale verdediger heeft een vervelende blessure opgelopen aan zijn knie.

''Bij Gernot zou ik heel blij zijn als hij aan het einde van het seizoen een aantal keer op het veld kan staan, dat zou voor mij een winst zijn'', vertelt Slot op de persconferentie. Trauner heeft tijdens de training een meniscusblessure opgelopen en verwacht zelf eind maart weer op het veld te staan. ''Dat is echt wel waar hij naartoe werkt, maar de praktijk leert ook wel dat het nog wel eens vertraging oploopt.''

Waar Slot bijna geen rekening meer houdt met Trauner, zijn de geluiden rondom het herstel van de blessure van Timber een stuk positiever. ''Bij hem heb ik meer dan gemiddelde hoop dat hij dit seizoen echt nog wel in actie gaat komen voor ons, die heb ik absoluut niet afgeschreven voor de tweede seizoenshelft. Dan moet wel alles goed gaan in zijn herstel.'' Timber heeft een blessure opgelopen aan zijn voet.

Danilo
De Braziliaan heeft een groot deel van de voorbereiding niet meegedaan vanwege een blessure. De spits is tegen FC Utrecht wel gewoon inzetbaar. ''Aanstaande zondag hebben we wel weer de beschikking over Danilo, die na zijn blessure weer wedstrijden gespeeld heeft. Gimenez is fit. Al was er vandaag nog iets van twijfel over, maar hij heeft de training doorstaan. Voorin heb ik dus een keuze uit luxe kan ik je vertellen.''

Lees meer over
Arne Slot Gernot Trauner Quinten Timber
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties