Wieffer twijfelgeval voor uitwedstrijd tegen FC Utrecht

Wieffer twijfelgeval voor uitwedstrijd tegen FC Utrecht

Feyenoord kan mogelijk niet beschikken over Mats Wieffer. De 23-jarige middenvelder heeft niet kunnen meetrainen vandaag en is daardoor een twijfelgeval voor de uitwedstrijd tegen FC Utrecht. Wieffer is afgelopen week met een blessure uitgevallen.

''Wieffer heeft vandaag niet op het trainingsveld gestaan'', vertelt trainer Arne Slot op de persconferentie. ''Ik verwacht hem morgen wel weer op het trainingsveld, dus de keuzes op het middenveld zijn nog iets beperkter. We vinden nog steeds dat wij een heel goed team op de been kunnen brengen zondag.'' Naast Wieffer sluiten ook Marcus Pedersen en Patrik Wålemark morgen weer aan.

Quinten Timber en Gernot Trauner zijn er sowieso niet bij. Slot: ''Als je twee starters niet tot je beschikken hebt is dat altijd vervelend, dat is helder. Gelukkig hebben wij ook spelers die dat prima kunnen invullen. Daar heb ik zelfs nog keuze in. Of we nog gaan toeslaan op de transfermarkt? Daar kan ik geen antwoord op geven. Feit is wel dat we op zoek zijn, maar kwaliteit is altijd leidend in de keuze die we maken.''

Lees meer over
Mats Wieffer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties