Slot: ''Kan ik me momenteel geen enkele voorstelling van maken''

Slot: ''Kan ik me momenteel geen enkele voorstelling van maken''

Arne Slot presteert momenteel boven verwachting bij Feyenoord. Hoewel hij pas iets langer dan een half jaar actief is in De Kuip, werd de trainer zondagavond bij Studio Voetbal gevraagd naar zijn ambities en toekomst bij de Rotterdammers.

''Of ik volgend jaar 100% zeker nog hoofdtrainer ben van Feyenoord? Dat zijn hele moeilijke uitspraken. Als ik hier twee jaar geleden had gezeten dan had ik gezegd dat ik er 100% zeker van was geweest dat ik het seizoen bij AZ zou afmaken. Dat is ook anders gelopen. In de voetballerij is dat gewoon vreselijk lastig. Mijn contract loopt niet af bij Feyenoord, dus niemand hoeft bang te zijn dat ik met een andere club ga praten'', zegt de trainer.

''Mijn droomclub in Europa? Nee, op dit moment zit ik hartstikke goed hier. Het lijkt me handig dat ik op de lange termijn hartstikke goed ga presteren met Feyenoord'', vervolgt Slot, die met het aanstaande vertrek van Erik ten Hag bij Ajax in de media wordt genoemd als mogelijke opvolger. Dat wuift de Feyenoorder echter resoluut weg. ''Daar zou ik me op dit moment geen enkele voorstelling van kunnen maken. Dat is eigenlijk ook een hele rare vraag aan een trainer die nog een contract voor twee jaar heeft.''

Lees meer over
Arne Slot
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties