Slot over beladen duel tegen AZ: ''Moet niet over mij gaan''

Slot over beladen duel tegen AZ: ''Moet niet over mij gaan''

Feyenoord speelt nog één wedstrijd voor de interlandbreak en dat is tegen de voormalige werkgever van trainer Arne Slot. De hoofdcoach blikte na de gewonnen Europese uitwedstrijd in Berlijn vooruit op het thuisduel met AZ, komende zondag in een uitverkochte Kuip.

Feyenoord - AZ is voor Slot een apart affiche, vanwege zijn geschiedenis bij de club uit Alkmaar. Hij was er tussen 2017 en 2020 assistent- en hoofdtrainer en moest er vorig seizoen vertrekken toen bekend werd dat hij met Feyenoord in gesprek was. ''Speciaal en bijzonder is het zeker als je tegen je oude club speelt, waar je een fantastische tijd hebt gehad.''

''Beladen is het duel ook, omdat ik er niet zo leuk ben weggegaan. De wedstrijd van zondag is dus zeker bijzonder, maar het moet niet over mij gaan'', vervolgt Slot in gesprek met Feyenoord Media. ''Wij moeten Feyenoord zijnde dit blok goed af willen sluiten. Dat moeten we doen tegen een sterke tegenstander, die gelukkig ook op donderdagavond heeft gespeeld.''

Uitverkocht stadion
Feyenoord kan zondag rekenen op de steun van een uitverkochte Kuip. Alle kaarten voor de thuiswedstrijd tegen AZ (aanvang 16:45 uur) zijn inmiddels verkocht en daarmee is het stadion na het duel met RKC Waalwijk wederom volledig gevuld.

Lees meer over
Arne Slot
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties