Slot ontbreekt in aanloop naar halve finale tegen FC Groningen

Slot ontbreekt in aanloop naar halve finale tegen FC Groningen

Arne Slot is nog altijd niet hersteld van zijn griep. De trainer van Feyenoord ontbrak afgelopen weekend al tegen Almere City, en ook de voorbereiding in de jacht op een ticket voor de finale van de KNVB Beker zullen de assistenten moeten doen zonder de hoofdtrainer.

Een woordvoerder van Feyenoord heeft aan het Algemeen Dagblad laten weten dat Slot 'normaal gesproken wel present is' bij de halve finale van de KNVB Beker aanstaande donderdag. De wedstrijd tegen FC Groningen wordt over twee dagen om 20:00 uur afgetrapt in een uitverkochte Kuip. Oorspronkelijk stond er woensdagmiddag om 14:30 uur een persconferentie gepland, maar die is inmiddels al van de agenda geschrapt, zo is te zien op Feyenoord ONE.

Afgelopen zondag lag de verantwoordelijkheid in de handen van assistent trainer Sipke Hulshoff. De 49-jarige trainer werkte eerder al samen met Slot bij Cambuur en op verzoek van de hoofdtrainer werd hij in juli 2021 naar Rotterdam gehaald. Eerst stond de Fries nog aan het roer bij Feyenoord Onder 21, maar sinds bijna twee jaar is hij een vast onderdeel van de technische staf. Ook is Hulshoff actief als assistent trainer van Ronald Koeman bij het Nederlands elftal.

Lees meer over
Arne Slot
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties