Slot: "Normaal gesproken zal Kökcü de volgende penalty weer nemen"

Slot: "Normaal gesproken zal Kökcü de volgende penalty weer nemen"

Eén van de vele kansen die Feyenoord zondag kreeg op een ruimere overwinning in Sittard, was de strafschop van Orkun Kökcü. De middenvelder ging achter de bal staan, maar zag zijn inzet gekeerd worden door Yanick van Osch. Arne Slot kreeg na afloop de vraag of dat gevolgen zou kunnen hebben voor de penaltynemer.

"Dat hangt ook van de speler zelf af, hoe hij zich daarbij voelt", antwoordde Slot op de vraag van RTV Rijnmond tijdens zijn persconferentie. "Ik wilde zeggen dat hij er ook al een paar gemaakt heeft, maar dat gaat niet, want we krijgen nooit strafschoppen", lachte de trainer vervolgens.

Serieuzer: "Hij heeft er twee gemaakt en miste nu zijn eerste. Normaal gesproken zal hij de volgende weer nemen, maar het is niet zo belangrijk wat ik vind. Het is belangrijker waar hij zichzelf prettig bij voelt. Als hij de volgende met veel zelfvertrouwen weer wil nemen, dan zal Kökcü nummer één op de lijst blijven."

Lees meer over
Orkun Kökcü Arne Slot
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties