Geruststellend nieuws Slot: "Senesi is geen probleem richting donderdag"

Geruststellend nieuws Slot: "Senesi is geen probleem richting donderdag"

De schrik zat er zondag even in toen Marcos Senesi een wissel aanvroeg. De Feyenoorder stond bijna negentig minuten lang op het veld tegen Fortuna Sittard en moet er donderdag uiteraard ook weer staan in de belangrijke wedstrijd tegen Olympique Marseille. Arne Slot verwacht echter geen problemen.

"Ik denk dat je in de eindfase wel kon zien dat hij wat vermoeid begon te raken", zei Slot over Senesi tegenover RTV Rijnmond. "Toen moest hij nog een keer heel belangrijk ingrijpen, omdat Tyrell uitgleed. Dat lukte, maar toen voelde hij een beetje kramp. Dat is geen probleem richting donderdag", verzekerde hij.

Sowieso verwacht de trainer voor dat duel geen nieuwe blessuregevallen. "We zijn allemaal heelhuids uit de wedstrijd gekomen en hebben richting donderdag ook nog vier dagen. Dat gaat goedkomen. Daarbij denk ik dat ze met een gebroken been ook nog wel op het veld willen staan", voegde Slot daar lachend aan toe.

Op de vraag of hij heeft overwogen om enkele bepalende spelers niet op te stellen tegen Fortuna: "Dan moet ik er elf wisselen, want ik vind ze alle elf heel bepalend."

Lees meer over
Marcos Senesi Arne Slot
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties