Slot laat Dessers voorlopig staan als eerste spits: "Vrij logisch"

Slot laat Dessers voorlopig staan als eerste spits: "Vrij logisch"

Cyriel Dessers krijgt eindelijk zijn gewenste kans als basisspeler van Feyenoord. De Belg stond vanavond aan de aftrap van het Conference League-duel tegen FK Partizan en was daarin goed voor een doelpunt en een assist. Na afloop maakte trainer Arne Slot duidelijk dat hij Dessers voorlopig in de punt van de aanval laat staan.

Slot koos dit seizoen lang voor Bryan Linssen en legde voor de wedstrijd nog uit waarom hij de spits zo lang had laten staan. Vanaf nu is de beurt dus echter aan Dessers. "Ik denk dat dat vrij logisch is. Als je Bryan lang hebt laten staan, is het raar om nu tegen Cyriel te zeggen dat hij nu één keer meedoet en volgende week Bryan weer."

Wel hield Slot een kleine slag om de arm. "We spelen zondag tegen een andere tegenstander met een heel ander systeem (PEC Zwolle, red.). Dan kan het best zo zijn dat we de spitspositie überhaupt anders in gaan vullen. Maar dat is iets waar we vanaf nu over na kunnen gaan denken."

Lees meer over
Bryan Linssen Arne Slot Cyriel Dessers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties