Dessers: "Zeker in de tweede helft wel laten zien wat ik kan"

Dessers: "Zeker in de tweede helft wel laten zien wat ik kan"

Cyriel Dessers heeft zijn kans in de basis tegen FK Partizan met beide handen aangegrepen. De spits speelde een goede wedstrijd, waarin hij onder meer een assist gaf en zelf ook de belangrijke 2-2 maakte. Een kantelpunt in de wedstrijd, zo vond hij achteraf zelf.

"Het eerste uur was niet gemakkelijk", begon Dessers zijn analyse voor de camera van ESPN. "Ik denk niet dat we slecht speelden, maar we kregen twee keer uit het niets een goal tegen en maakten het onszelf moeilijk. Na de 2-2 kwam er wat rust in de ploeg. We begonnen de bal beter rond te spelen en kwamen in onze kracht. Als je dan zo kan terugkomen en vijf goals maakt tegen een team dat hier nog niet verloren heeft dit seizoen, dan zegt dat wel iets."

Nu hij eindelijk weer in de basis mocht beginnen, was ook de vraag hoe Dessers over zijn eigen spel dacht. "Over het eerste kwartier was ik niet echt tevreden. Ik had een paar slechte kaatsen en een paar duels die ik maar half had. Daarna kwam ik in de wedstrijd, kon ik een paar keer goed wegdraaien, goed kaatsen en heb ik zeker in de tweede helft wel laten zien wat ik kan."

"Dit is mijn eerste basisplaats in drie maanden, dan vond ik dat ik het zowel fysiek als op het veld redelijk deed. Ik hoop dat dit het startsignaal is: de eerste wedstrijd oké, de tweede goed en vanaf de derde wedstrijd kan ik hopelijk naar mijn topvorm gaan. Daar kijk ik naar uit, om dat eindelijk te laten zien."

Lees meer over
Cyriel Dessers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties